Rólunk

Gál Céh Kft.

Cégünk több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar vállalkozás. Műanyag nyílászárók, fa nyílászárók, redőnyök, rovarhálók, árnyékolás technikai eszközök, párkányok, garázskapuk értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk. Családi házak, lakások, lépcsőházak nyílászáró cseréjével és komplett visszajavításával foglalkozunk.

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket értékesítünk.

Kollégáink magas fokú szaktudással, és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos szakmai képzéssel kívánjuk azt elérni, hogy Ön a lehető legjobb minőséget és kiszolgálást kapja meg.

Termékeink és szolgáltatásunk minőségét, mi sem támasztja jobban alá, mint a garanciavállalásunk. Ezek pedig a következőek: 1 év garancia és plusz 5 év szavatosságot vállalunk az általunk értékesített nyílászáró szerkezetek profilrendszerére.

A beépítést követő első évben, ha bármilyen probléma adódik az általunk beépített (rendeltetésszerűen használt) nyílászáró szerkezettel illetve egyéb kiegészítővel, akkor annak javítását költségmentesen Cégünk végzi el.

A termékértékesítésen túlmenően igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a szaktanácsadáson, tervezésen át a kiszállításig és a beépítésig. Segíteni szeretnénk, hogy Önök a legjobb minőséget kapják meg.