Szolgáltatások

Segítünk

Cégünk a műanyag ablak, fa nyílászárók, az árnyékolástechnikai eszközök, garázskapuk, beltéri és bejárati ajtók teljes körű szerelését is kínálja a lakossági megrendelők és generál kivitelezők számára, mindezt gyors és rugalmas ügyintézéssel. Minden ügyfelünknek díjmentes szaktanácsadást, árajánlatot és ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Az általunk elvégzett munkálatokra 1 év garanciát vállalunk.

Termékeinkre a terméktől függően 1- év garancia érvényes! Szakembereink nyílászáró beépítése és helyreállítása terén több mint 10 éves igazolt munkatapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően munkájukat a legnagyobb hozzáértéssel végzik, a munkálatok során pedig a legjobb minőségű anyagokat használják fel.
Az általunk vállalt műanyag ablak munkafolyamatok közt megtalálható a bontás, mely során a régi ablakokat szakszerűen kibontjuk. A beépítés, ami már tartalmazza a műanyag ablak rögzítési anyagokat, vagyis a purhabot és a tokrögzítő csavarokat. Igény esetén kérhető helyreállítás mely szintén tartalmazza a gipszkartonozási és kitöltési anyagokat, mellyel a festés előkészítés előtti állapotra javítjuk az új műanyag ablak körüli falrészeket, ezt nevezzük alap visszajavításnak. Kérhető a régi tokba való beépítés, de ilyenkor több szempontot is figyelembe kell venni, ezzel kapcsolatban mindig kérje ki a kollégáink szakvéleményét. Új építés esetén a beépítés új falnyílásba szintén tartalmazza az alap rögzítési anyagokat.

 

Árnyékolástechnikai kínálatunkban megtalálható a redőnyök: normál külső tokos redőny vagy kombinált külső tokos redőny, melyben integrálva van a mobil szúnyogháló is, vagy akár felső tokos redőny rendszer, normál vagy kombinált kialakításban, illetve új építés esetén vakolható külső tokos redőny.
Kérhet fix keretes szúnyoghálót, mobil szúnyoghálót, toló szúnyogháló ajtót, vagy bejárati és erkélyajtókra a nyitható keretes, vagy oldalra húzható szúnyogháló gyártását és felszerelését is.
A kiegészítők igény szerint kérhetőek, mint a párkányozás, ami PVC, vagy alumínium, párkány.Munkálataink során felhasznált anyagok általában a purhab , ecetsavas szilikon és akril, tokrögzítő csavarok, csavarfej takarók, fix ékek, cosmofen (műanyag hideg hegesztő) és a helyreállításhoz szükséges anyagok.
Természetesen garanciális szolgáltatást biztosítunk minden ügyfelünk részére, hiszen célunk, hogy vevőink elégedettek legyenek.

Helyszini felmérés

Annak érdekében, hogy maradéktalanul kielégíthessük ügyfeleink kéréseit, és termékeink megfeleljenek a célnak és az alkalmazásnak; munkatársunk egy Önnel egyeztetett időpontban felméri a helyszínt és meghatározza a megrendelőnk, vagyis az Ön igényeit.

Egyedi árajánlat

A már meglévő tervek és/vagy a helyszíni felmérést követően, rövid határidőn belül, a megrendelő részére elküldjük a testreszabott és részletes árajánlatunkat.

Szakszerű beépítés

Hiszünk a gyors, alapos és határidőre elvégzett szolgáltatás nyújtásában. Képzett és tapasztalt munkatársaink mindenben a segítségére lesznek nyílászárói beépítése során.

Befejező munkálatok

A nyílászárók szakszerű beépítését követően lehetősége nyílik további kiegészítő elemekkel szebbé tennie otthonát. Szakembereink a rendelkezésére állnak mindennemű utólagos elem telepítésben és beállításában. Úgy mint redőnyök, szellőzők, szúnyoghálók, takarólécek és párkányok.